Sportvrouw van het jaar in Smallingerland

Sportgala SmallingerlandIn Drachten is Moniek uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar 2013 in de gemeente Smallingerland. Tijdens de daar gehouden sportverkiezing kreeg ze de prijs afgelopen week uitgereikt. Naast Moniek was ook squashter Brenda Nieuwenhuis genomineerd. Moniek dankt haar uitverkiezing onder meer aan haar Nederlandse titels op het NK korte baan, haar finaleplaatsen in meerdere internationale wedstrijden en haar invitatie voor het Duel in the Pool, zo liet de jury weten.

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>