Winst bij de Golden Lanes in Frankrijk

SCS_nijhuis_4473098In Frankrijk zwom Moniek afgelopen weekend een aantal succesvolle races. “Ik heb de 50 en de 100 meter schoolslag gewonnen.” Op de 50 meter tikte Moniek de kant in 31,51 seconden aan en op de 100 meter deed zij dat na 1.08,65 minuten. “Op de 200 meter schoolslag werd ik met een tijd van 2.35,33 minuten derde.” Moniek kijkt dan ook tevreden terug op haar wedstrijddagen in het Franse Amiens, maar ze blijft relativeren. “Ik merk dat er nog wel wat vermoeidheid in mijn lichaam zit en dat mijn slag daardoor nog niet helemaal loopt zoals het uiteindelijk zou moeten. De raceprikkels neem ik wel gewoon mee.”

Ook kijkt Moniek alweer vooruit naar haar volgende wedstrijd. “Uit de races van dit weekend kan ik in ieder geval verbeterpunten halen die ik mee kan nemen richting de Swim Cup die over een maand plaatsvindt. De laatste voorbereiding richting de Swim Cup is daarmee ook ingezet.”

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>