Geen bad, maar catwalk

Show Arena 1De dag van Moniek was woensdag wat anders dan de dagen die ze gewend is. In plaats van in het bad te liggen, liep ze over een catwalk. “Ik mocht de nieuwe collectie van Arenda voor de zomer van 2015 showen”, legt ze uit. “Dat deed ik samen met negen andere top zwemmers. Het was een leuke ervaring om te doen, ondanks dat het ook wel een lange dag was.”

Moniek vermaakte zich dus goed. “Ik vond het vooral leuk dat we een keer een badbak mochten showen buiten het zwembad, met daarbij mooie make-up op. Het was gaaf om eens gedaan te hebben.” In de AD Sportwereld verscheen donderdag een fotocollage van een pagina groot. Rechtsboven is Moniek te zien.

Show Arena 2

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>