Begonnen met zege in Swim Cup

04-12-2014 ZWEMMEN: FINA WORLD SWIMMING CHAMPIONSHIPS: DOHA Moniek Nijhuis wordt derde bij de 50m schoolslag vrouwen en dus brons. Foto: Margarita BoumaBij de Swim Cup Amsterdam heeft Moniek vrijdag de 50 meter schoolslag gewonnen, waarmee ze het toernooi dus goed begonnen is. In de finale zette ze de als tweede eindigende Jessica Eriksson uit Zweden en de overige concurrentie op ruime achterstand. Dat deed Moniek in 30,73 seconden. In de series was ze nog iets sneller; 30,69. Eriksson had anderhalve tel meer nodig voor de sprintafstand.

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>