Jaar afgesloten met een overwinning

06-12-2014 ZWEMMEN: FINA WORLD SWIMMING CHAMPIONSHIPS: DOHAMoniek Nijhuis wint brons op de 100 meter schoolslagFoto: Soenar ChamidHet zit erop, de wedstrijden van 2014. In de Salnikov Cup heeft Moniek het jaar zaterdag in stijl af kunnen sluiten. Ze won daar ook de 50 meter schoolslag, nadat ze vrijdag ook al de beste was op de 100 meter. Moniek zwom naar een tijd van 30.06 seconden en dat was ruim voldoende om de Russische Valentina Artemyeva naar de tweede plaats te verwijzen.

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>