In Losser in het zonnetje gezet

Huldiging LosserDe tijd rond het einde van het ene jaar en het begin van het andere jaar staat voor topsporters ook vaak in het teken van dingen naast hun sport. Zo ook voor Moniek en daarbij ditmaal zeker iets speciaals. Ze werd onlangs op het gemeentehuis in Losser gehuldigd voor haar prestaties op de WK korte baan in Doha. Daar won ze twee bronzen medailles. Daarnaast zwom Moniek drie Nederlandse records en greep ze bij de Swim Cup in Amsterdam ook nog eens de zege op de 50 meter schoolslag.

Tijdens een speciale bijeenkomst werd Moniek in het zonnetje gezet. Ze werd onder meer benoemd als sportambassadeur van de gemeente Losser. RTV Oost was erbij en maakte een korte video. Die is hieronder te zien.

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>