Leuke clinic bij 50-jarige Zwemclub Losser

Clinic Losser 2015 2Afgelopen weekend was Moniek weer even terug op oude en vertrouwde grond. Daarbij gaf ze een speciale clinic, namelijk aan haar eerste club, de Zwemclub Losser. “Zij bestaan dit jaar 50 jaar en als sportambassadeur van de Gemeente Losser had de gemeente mij gevraagd om daar een zwemclinic te verzorgen”, vertelt Moniek. “Dat als cadeau voor het jubileum. Natuurlijk wilde ik dit heel graag doen. De clinic werd gehouden in zwembad de Brilmansdennen en duurde van 14.00 tot 16.00 uur. Daarna was er gelegenheid voor foto’s, handtekeningen en andere dingen.”

Het werd een leuke middag, waarbij iedereen zijn of haar uiterste best deed. “We hebben de groep in kleinere groepen ingedeeld aan de hand van het niveau. Daarbij heb ik met elke groep een aspect van de schoolslag behandeld door middel van oefeningen, waarbij ik ook nog wat dingen gedemonstreerd heb. Als afsluiter heb ik ook meegedaan aan de estafette.”

Moniek slaagde erin om de clubleden ook nog te verrassen “Ik had zelf een cadeau voor de club, namelijk een gesigneerd racepak en een badmuts die ik had ingelijst. Deze gaat een mooi plekje krijgen in het clubhuis. Van mijn sponsor Arena had ik 2 tassen, 2 brillen en 2 badmutsen meegekregen om een aantal kinderen bij de zwemclub in het zonnetje te zetten voor de prestaties van afgelopen seizoen. Al met al was het een erg leuke en feestelijke dag. Hopelijk zien we over een paar jaar wat schoolslagtalenten uit Losser ;-)”

Ook een clinic?
Lijkt het u/jou nu ook leuk om een clinic met Moniek te organiseren? Dat kan! Clubs, ondernemers en anderen die interesse hebben kunnen via het contactformulier op deze website vrijblijvend contact opnemen. “Ik kijk graag samen hoe we er een leuke en leerzame dag van kunnen maken, passend bij de wensen van de mensen”, aldus Moniek.

Clinic Losser 2015 5Clinic Losser 2015 8

Clinic Losser 2015 1

Clinic Losser 2015 3

Clinic Losser 2015 4

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>