Dit weekend, Amsterdam Swim Cup!

De tijd vliegt! De specifieke trainingsperiode is aangebroken. Vorige week stond in het teken van een paar pittige trainingsprikkels! Afgelopen weekend dus goed mijn rust gepakt omdat aankomend weekend alweer de eerste mogelijkheid voor WK kwalificatie op het programma staat. Eerlijk is eerlijk, de echte piek ligt pas in april, maar de Swim Cup in mijn ‘eigen’ bad is in ieder geval een goede test om te kijken wat ik op dit moment al waard ben. Aan tegenstand in Amsterdam in ieder geval geen gebrek, Jennie Johanssen en Sophie de Ronchi zijn de buitenlandse troeven waar ik weer tegen mag racen. Ook alle Nederlandse concurrentes zijn van de partij, dus mooie voorwaardes om het uiterste uit mezelf te halen! Het programma voor dit weekend ziet er in ieder geval als volgt uit:

Vrijdag: 100 schoolslag (WK-limiet:1.08.49/PR: 1.09.46)

Zaterdag: 50 schoolslag (WK-limiet: 31.21/PR: 31.25)

Zondag: 200 schoolslag (PR: 2.34.16)

Ik heb op de 50 schoolslag het WK limiet al heel dicht benaderd op de EK Budapest, 31.25 om 31.21. Voor de 100 meter zal ik nog wel duidelijk een stap moeten zetten. Volg alle resultaten en gebeurtenissen op mijn weg naar WK kwalificatie in ieder geval op deze site, ik hou jullie op de hoogte!

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>