Olympisch seizoen is van start gegaan!

Op woensdag 24 augustus was het dan zover. Na een heerlijke vakantie van 3,5 week mocht ik weer mijn eerste duik in het water maken. Dit is dan ook meteen het startsein voor het seizoen 2011-2012, het Olympische! Natuurlijk valt zo’n eerste duik dan weer tegen vergeleken met het goede gevoel waarmee je op de WK het water hebt verlaten maar ik heb erg veel zin om er weer iets moois van te gaan maken. Om mijn nominatie voor de OS te verzilveren zal ik in december op de ONK of in maart of april op de Swim Cups onder de vereiste vormbehoud van 1.08.60 moeten zwemmen. Nu dus maar weer hard aan de slag, ik hou jullie op de hoogte!

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>