Nog een maand te gaan!

Afgelopen weekend stond mijn laatste ‘test’-wedstrijd tot het Nederlands kampioenschap in december op het programma. Na een pittige start van de specifieke periode met aardig wat kwaliteitsprikkels mocht ik op zondag in Dordrecht aantreden op de 100 meter schoolslag en de 50 meter vrije slag.

Eerst de 50 vrij, ik zwom 27.19, een fractie boven mijn persoonlijk record op de 50-meterbaan (27.10). Op de 100 school zwom ik 1.10.46 (PR:1.07.60), ik miste voor mijn gevoel duidelijk wat power, energie en snelheid. Qua verdeling en techniek was ik aardig tevreden. Het is duidelijk dat er in de komende maand nog wel wat aan fitheid gewonnen dient te worden om begin december de vormbehoud te kunnen zwemmen (1.08.60). Ik kijk eigenlijk nu ook al uit naar de taper, de herstelperiode, die over ongeveer twee weken zal beginnen. Het is altijd zo’n fijn gevoel om je vorm te voelen groeien. Over een maand dus in topvorm richting de ONK, ik heb er zin in! :)

 

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>