Het begint met schoolzwemmen!

Op 24 januari werd de aftrap gegeven voor het Amsterdamse schoolzwemproject waar wij, als NZA’ers, een rol in mogen vervullen. Elke NTC’er is samen met een RTC’er aan een bad in Amsterdam gekoppeld. Uit de loting bleek dat ik samen met Roy Smeenge het gezicht word van het Sportplaza Mercatorbad.

Ik heb samen met Nick Driebergen het introductiefilmpje mogen presenteren waarin meer duidelijk wordt wat het project inhoudt en waarbij we iedereen enthousiast willen maken voor het zwemmen! Het begint tenslotte met schoolzwemmen :)

Het project bestaat uit 5 ‘Olympische’ themaweken waarbij kinderen opdrachten gaan doen waarmee ze stickers kunnen verzamelen. De oefeningen helpen de kinderen met het behalen van hun zwemdiploma. Wij zullen in die themaweken ook af en toe aanwezig zijn om de kinderen daar te begeleiden en mee te helpen.

Op de site www.hetbegintmetschoolzwemmen.nl kan je nog veel meer info over het project terugvinden.

 

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>