Site-updates door Sportpromotions.nl!

Ik ben blij te kunnen melden dat naast de ervaringen die ik zelf op mijn site zet, ik vanaf nu ook hulp zal krijgen bij het updaten van mijn site van Aschwin Kruders. Afgelopen zaterdag heeft hij zijn debuut gemaakt op mijn site. Hij zal mijn site bijhouden, journalistieke stukken publiceren en jullie tijdens wedstrijden zo snel mogelijk op de hoogte brengen van mijn prestaties. Hiermee hoop ik jullie nog beter te kunnen informeren over alles wat er gebeurt richting de Olympische Spelen deze zomer!

Voor meer informatie over Aschwin Kruders, neem een kijkje op zijn site: www.sportpromotions.nl.

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>