Opnieuw tweede plaats in Amsterdam

Ook op de tweede dag van de Amsterdam Swim Cup is Moniek tweede geworden. Evenals vrijdag op de 50 meter schoolslag was de Zweedse Jennie Johansson de snelste. Ze zette de 100 meter naar haar hand in een tijd 1.07.88. Moniek zwom in de finale 1.09.33. Dat was anderhalve seconde sneller dan de tijd waarmee ze zich als gedeeld derde voor de finale had geplaatst. Zondag komt Moniek voor de derde en laatste keer dit weekend in actie. Dan neemt ze deel aan de 200 meter schoolslag.

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>