Amsterdam Swim Cup goed afgesloten

Na de 50 meter en 100 meter op vrijdag en zaterdag wachtte voor Moniek zondag nog de 200 meter schoolslag tijdens de Amsterdam Swim Cup. Daar wist ze in de ochtend tijdens de series de zevende tijd (2.34.02) neer te zetten. In de namiddag zwom Moniek vervolgens naar bijna exact dezelfde tijd (2.34.13) en daarmee werd ze ook in de finale zevende. “Dezelfde tijd, maar een betere verdeling”, aldus Moniek. “Ik ben iets voorzichtiger gestart dan in de ochtend. Er zat helaas niet meer in op dit moment. Morgen ga ik een dagje bijkomen.” Van 12 tot en met 15 april staat de volgende Swim Cup op het programma. Die zal gehouden worden in Eindhoven.

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>