Swim Cup Eindhoven voor de deur

De paasdagen zijn achter de rug en dus staat de Swim Cup Eindhoven voor de deur. Die begint op donderdag 12 april en duurt tot en met zondag 15 april. Net als in Amsterdam komt Moniek uit op de 50, 100 en 200 meter schoolslag.

Donderdag’s komt Moniek direct in actie, want het toernooi begint om 9.30 uur met de series van de 50 meter schoolslag. De finale is diezelfde dag om 17.00 uur. Vrijdag starten de 200 meter series om 10.22 uur, waarna de finale om en nabij 18.00 uur zal zijn. Na een vrije zaterdag zwemt Moniek op zondag 15 april dan ook nog de 100 meter schoolslag. De series van die wedstrijd staan om 10.27 uur gepland, de finale rond 17.00 uur.

Meer informatie over de Swim Cup Eindhoven is te vinden op SwimCup.nl.

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>