Nipt tweede op 50 meter in Eindhoven

Zo op het oog lijkt het dezelfde uitslag als tijdens de Swim Cup vorige maand in Amsterdam, maar toch zit er wel degelijk een verschil tussen het resultaat van toen en de tweede plaats die Moniek vanavond heeft behaald in de Swim Cup Eindhoven. Nadat ze zich donderdagochtend als snelste plaatste voor de finale van de 50 meter schoolslag werd Moniek in die finale net als in Amsterdam verslagen door de Zweedse Jennie Johansson. Waar het verschil toen echter bijna een halve seconde was, was Johansson nu maar vijf honderdste van een seconde sneller (31.52 om 31.57).

Moniek komt nog twee keer in actie de komende dagen. Vrijdag doet ze mee aan de 200 meter schoolslag en zondag sluit ze de Swim Cup Eindhoven af met de 100 meter schoolslag.

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>