Betere tweehonderd meter tijdens Swim Cup

Tijdens de tweede dag van de Swim Cup Eindhoven is Moniek vierde geworden op de 200 meter schoolslag. Na vrijdagochtend 2.32.77 in de series te hebben gezwommen was ze vrijdagavond met 2.32.06 nog eens flink sneller. Bij de Swim Cup van Amsterdam vorige maand was Moniek nog ruim twee seconden minder snel, hoewel die tweehonderd toen op de slotdag werd gezwommen. Na afloop overheerste ditmaal vooral een tevreden gevoel. “Ik ben wel redelijk tevreden. Het was wel een mooie race met een goede verdeling, maar ik kreeg mijn tempo niet helemaal omhoog. Ik merk wel dat de echte supervorm er niet is, maar dat had ik ook wel verwacht. Zondag hoop ik op de honderd meter nog twee mooie races neer te zetten.”

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>