Johansson ook op slotdag iets sneller

Evenals op de 50 meter is Moniek ook op de 100 meter schoolslag tijdens de Swim Cup Eindhoven tweede geworden. Wederom was het de Zweedse Jennie Johansson, ook vorige maand in Amsterdam al de winnares, die sneller was. Het werd een goede finale voor Moniek, want met een eindtijd van 1.08.50 was ze bijna een seconde sneller dan tijdens de vorige Swim Cup. Een tevreden gevoel overheerste dan ook na afloop. “Ik ben tevreden over dit weekend. Geen topvorm, maar dat bewaren we voor juli”, aldus Moniek met een knipoog. “Er is nog genoeg om aan te werken de komende maanden.”

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>