Moniek zet gouden vrijwilliger in het zonnetje

Moniek heeft afgelopen donderdag 24 mei een vrijwilliger in het zonnetje mogen zetten. Niet zomaar een vrijwilliger en ook zeker niet zomaar in het zonnetje, want ze gaf de ‘gouden sleutel’ van het Holland Heineken House aan haar favoriete vrijwilliger Wilke Peeters van het Nationaal Zweminstituut Amsterdam. Dat deed ze samen met Nick Driebergen, die zelf een gouden sleutel overhandigde aan Piet Janssen, eveneens van het NZA. Peeters en Janssen zijn twee van de in totaal veertig vrijwilligers van sportclubs die voor zichzelf en een introducé een reis naar de Olympische Spelen van Londen krijgen aangeboden met daarbij entree in het Holland Heineken House.

“Wilke verzorgt al jaren alle inschrijvingen voor de NZA zwemmers. Een behoorlijke klus. Daarbij zet zich ze al jaren als vrijwilliger in bij De Dolfijn (waar veel van onze zwemmers hebben gezwommen) in verschillende functies en de afgelopen twee jaar ook voor de Amsterdam Swimcup. Ik vind het geweldig dat ik iets terug kan doen voor de vrijwilligers en dat NOC*NSF en Holland Heineken House met deze campagne een eerbetoon brengen aan deze fantastische mensen”, aldus Moniek.

Piet Janssen en Wilke Peeters gaan samen met een introducé naar Londen en bezoeken daarnaast het Holland Heineken House ook een Olympische sportwedstrijd. “Ik ben compleet verrast dat ik hier in het zonnetje word gezet. Ik heb me jarenlang met veel plezier ingezet! Ik ben heel blij dat ik naar Londen ga”, aldus Janssen. Peeters vult aan: “Ook ik ben enorm verrast natuurlijk. Ik ben heel erg blij en dankbaar dat Moniek en Nick op deze manier hun waardering laten blijken.”

“Met de campagne ‘Die is goud waard’ zetten sporters van Olympic Team Netherlands samen met NOC*NSF en Holland Heineken House vrijwilligers in het zonnetje. Een persoonlijk en sympathiek gebaar naar de vele vrijwilligers die zich achter de schermen met hart en ziel inzetten voor hun sportclub”, aldus het NOC*NSF. Het Holland Heineken House en NOC*NSF gebruiken een deel van de kaartverkoopopbrengst van het Holland Heineken House om deze campagne te financieren.

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>