Vandalisten vernielen mijn Up!

Vorige week maandag, 4 juli, werd voor mij een kleine nachtmerrie waarheid. Bij het verlaten van mijn appartement keek ik vanaf de galerij naar beneden en viel mijn blik meteen op een ingeslagen ruit. Na het checken van het kenteken was het toch echt de waarheid, mijn gloednieuwe auto was het slachtoffer geworden van vandalisme. De achterruit was volledig vernield met een steen en daarnaast was er ook een lelijke deuk op de auto achtergelaten.

Omdat de tijd tikte en ik gewoon op tijd op de training moest zijn heb ik mijn auto achtergelaten en ben snel richting het zwembad gefietst. Na de training heb ik eerst aangifte gedaan en daarna meteen contact gezocht met A-Point, de Amsterdamse Volkswagendealer die mij ondersteunt in het geval van schade. Ik kon direct terecht en heb een vervangende auto meegekregen om de dagen dat mijn auto in reparatie is wel gewoon mijn dingen te kunnen doen. Erg fijn, omdat het ONK in het weekend natuurlijk gewoon op de planning stond.

Gelukkig kan ik vanaf deze week weer gewoon in mijn Volkswagen Up! rijden, die weer zo goed als nieuw is :) Hopelijk blijft het verder bij deze ene vervelende ervaring…

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>