Geen lekker begin in Italië

In Italië is Moniek donderdag begonnen aan de 49e Trofeo Sette Colli – Internazionali d’Italia. Die start was niet lekker, want het resultaat op de 100 meter schoolslag viel haar flink tegen. Moniek zwom de negende tijd in de series en kwam minder dan een tiende van een seconde tekort voor een plek in de A-finale. In de B-finale kwam een goede tijd er vervolgens ook niet uit. Ze werd daarin vierde met 1.09.92 als tijd. “Er zit toch wat meer vermoeidheid in mijn lijf dan ik verwacht had na vorige week. Morgen maar even bijkomen”, keek Moniek na afloop terug.

Zaterdag komt Moniek opnieuw in actie. Dan start ze op de 200 meter schoolslag.

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>