Geen sociale media, wel www.monieknijhuis.nl!

Na even wikken en wegen heb ik nu toch eindelijk de knoop doorgehakt. Ik heb besloten tijdens de Spelen geen Twitter en Facebook te gebruiken. Via de sociale media worden jullie dus niet op de hoogte gehouden van mijn ervaringen op de Olympische Spelen. Omdat ik toch op een bepaalde manier mijn ervaringen en prestaties met jullie wil delen heb ik daar gelukkig wel een oplossing voor gevonden. Mijn site zal namelijk wel up-to-date gehouden worden door Aschwin Kruders van Sportpromotions. Op www.monieknijhuis.nl kunnen jullie dus alle in’s & out’s rond mijn eerste Olympische Spelen in London vinden.

De komende drie weken train ik nog thuis. Op zondag 15 juli vertrekken wij met de Olympische zwemploeg naar Leeds om daar de laatste puntjes op de i te zetten. Op 24 juli vliegt mijn trainer, Hans Elzerman, helaas weer terug naar Nederland en zal ik vanaf dat moment bijgestaan worden door James Gibson. Op de 24ste reizen wij per trein richting het Olympisch dorp. Mijn eerste race staat op 29 juli gepland, dan mag ik aantreden voor mijn Olympische 100 meter schoolslag. Naast deze persoonlijke afstand zal ik ook de 4×100 wisselslag zwemmen op 3 augustus. Nog 31 dagen te gaan, geen tijd te verliezen! :)

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>