Moniek in Londen (1) – Het begint in Leeds

Voor Moniek is de laatste aanloop naar haar Olympische wedstrijd nu echt ingezet. Met de Nederlandse zwemselectie vertrok ze afgelopen week naar Leeds, waar een laatste trainingskamp afgelegd wordt. “Die reis richting Leeds is goed verlopen”, laat ze vanuit Engeland weten. “Het hotel en eten zijn hier echt prima. We zitten op een afgelegen Engels kasteeltje. Zo kunnen we nog even aan de drukte ontsnappen voor we volgende week dinsdag naar het Olympische dorp vertrekken.”

Inmiddels is er dus ook al een begin gemaakt met de laatste series trainingen die Moniek doet. Dat doet de selectie in het John Charles zwembad. “De eerste cyclus zit er zelfs alweer op hier. Ondanks wat vermoeidheid die er uit komt gaan de trainingen naar tevredenheid. Ik ben wel veel aan het slapen nu. Gisteren had ik een middagje vrij en heb ik samen met Inge wat geshopt in het centrum van Leeds. Een beetje afleiding is ook goed”, lacht Moniek.

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>