Moniek in Londen (2) – Olympisch dorp maakt indruk

Dinsdagmiddag is Moniek aangekomen in het Olympisch dorp. Daar zal zij, net als alle andere sporters die deelnemen aan de Olympische Spelen van 2012, verblijven voor en tijdens het toernooi. “Ik heb mijn ogen hier echt uitgekeken”, laat Moniek enthousiast weten vanuit Londen. “Het Olympisch dorp is echt heel erg leuk. We hebben gezellig een appartement met alle zwemmeiden van het Nederlandse team.”

Maar het moet uiteindelijk gaan gebeuren in het zwemstadion en die bleek toch wel heel indrukwekkend te zijn. “Het zwembad is echt zo onwijs gaaf. De tribunes zijn echt reusachtig. Ik krijg al kriebels als ik er aan denk om daar te racen met volle tribunes. Vanmiddag zijn we ook nog gaan zwemmen in een andere trainingsfaciliteit in het dorp. Daar liggen drie 50 meter baden naast elkaar.”

“Het zwemmen gaat verder nog wel prima, maar ik had gisteren wel echt last van wat vermoeidheid van de reis en alle indrukken. Gelukkig nog genoeg tijd om even te wennen.”

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>