Moniek in Londen (4) – 100 meter na series over

De hoop was er, maar wat je kunt verwachten weet je nooit. Helaas is het Moniek niet gelukt om de halve finales van de 100 meter schoolslag te halen op de Olympische Spelen van Londen. Haar tijd van 1.08,31 bleek niet genoeg om zich bij de beste zestien vrouwen te zwemmen. Moniek eindigde op de twintigste plaats. “Ik ben heel erg teleurgesteld”, zo stak ze na afloop niet onder stoelen of banken. “Ik ging in een te laag tempo weg. Vooraf wist ik dat ik een 1.07 moest zwemmen en ik heb ook wel het gevoel dat het er in zat, maar ik kon het er helaas niet uit laten komen vanochtend. Nu een dagje balen en dan de knop om voor de estafette.”

De 4×100 meter wissel estafette zal gezwommen worden op vrijdag 3 en zaterdag 4 augustus. De eerste dag staan de series op het programma en de zaterdagavond de finale.

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>