Nu weer een goede basis leggen

In een uitgebreid artikel in de Twentsche Courant Tubantia liet Moniek vrijdag doorschemeren getwijfeld te hebben over het vervolg van haar carrière. Maar de keuze is gemaakt en ze gaat door. Over vier jaar wil ze op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro staan, maar daarvoor zijn er nog genoeg andere belangrijke wedstrijden en daar ligt nu de focus op. “Ik ben deze week weer rustig begonnen en de komende maanden wil ik vooral weer een goede basis gaan leggen met het oog op de wereld kampioenschappen langebaan komende zomer. In maart en april moet ik in vorm zijn om me daarvoor te kunnen plaatsen. Het kortebaan seizoen komt te snel en laat ik aan me voorbij gaan.”

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>