Terug in competitie

Moniek heeft haar eerste wedstrijd sinds de Olympische Spelen achter de rug. Zondag deed ze met haar club De Dolfijn mee aan een competitiewedstrijd in Purmerend. Daar zwom ze twee afstanden. “De vijftig meter schoolslag ging prima”, vertelt ze. “Ik zwom ook de honderd meter vlinderslag, maar dat was niet echt spectaculair.” Moniek zegt het met een knipoog, want de schoolslag is en blijft natuurlijk haar ding.

Nu de eerste wedstrijd is geweest zal ook de tweede niet heel lang op zich laten wachten. “Waarschijnlijk zwem ik in december nog de Martinez Cup hier in Amsterdam. Vanaf januari ga ik dan weer vol toewerken richting de kwalificaties voor de WK langebaan.”

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>