Winst en pr in Martinez Cup

Een maand na haar competitiewedstrijd in Purmerend kwam Moniek zaterdag opnieuw in actie. Bij de Martinez Cup in Amsterdam deed ze mee aan twee afstanden, de 100 meter vrije slag en de 200 meter schoolslag. Op die laatste afstand won Moniek. Met 2.26.79 bleef ze Tessa Brouwer ruim voor. “Dat is bijna vier seconden boven mijn pr, maar voor deze periode ben ik tevreden. Het was ook mijn eerste 200 school van dit seizoen”, vertelt Moniek.

Op de vrije slag komt Moniek niet zo vaak in actie, dus dat was ook voor haar weer even afwachten. Ze zette op de 100 meter de vijftiende tijd neer met 57,22, een verbetering van haar persoonlijke record. “Ik zwem niet zo vaak een 100 vrij, dus dan is het makkelijker om een pr te zwemmen. Ik heb verder niet getaperd en ben tevreden met mijn races.”

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>