Ook Moniek werkte mee aan Serious Request

Nederland stond vorige week weer bol van de activiteiten voor de actie Serious Request, waarbij de dj’s van radiostation 3FM zes dagen verbleven in het Glazen Huis Enschede. Ook Moniek droeg haar steentje bij aan het goede doel. Zij stelde een Moniek Nijhuis-pakket beschikbaar voor een veiling gehouden door studenten zwem- en polovereniging ZPV Piranha uit Enschede. Die organiseerden die veiling, evenals een grote zwemmarathon. Uiteindelijk bracht het pakket van Moniek 150 euro op in de veiling. Serious Request zette zich dit jaar in om de babysterfte wereldwijd terug te dringen.

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>