Oude basisschool heropend, Swim Cup voor de deur

In Overdinkel heeft Moniek vorige week haar oude basisschool Pax Christi heropend. Als openingshandeling verwijderde ze vellen papier waardoor de spreuk “Elk talent is goud waard” zichtbaar werd. In het nieuwe kindcentrum staat de spreuk vooral voor het ontwikkelen van de talenten van jonge kinderen.

Nu wacht Moniek een belangrijk weekend. De Swim Cup Eindhoven staat namelijk op het programma en daar heeft ze naartoe gewerkt. Op vrijdag doet Moniek mee aan de 100 meter schoolslag en op zaterdag de 50 schoolslag.

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>