Testwedstrijden staan weer voor de deur!

Sinds de afgelopen Swim Cup is mijn wereld heel erg veranderd. Een nieuwe uitdaging, een nieuwe trainer, een nieuwe groep en een nieuwe woonplaats. Sinds vorig weekend ben ik dan ook eindelijk inwoner van Drachten na een paar weken in Heerenveen te hebben gewoond. Daartussen heb ik ook nog twee weken heerlijk kunnen trainen in Tenerife. Een zeer waardevol trainingskamp want er waren zee├źn van tijd om Kees Robbertsen, mijn nieuwe trainer, beter te leren kennen en daarnaast ook genoeg rust buiten de trainingen om een hele goede basis te leggen richting de WK eind juli.

 

Bij thuiskomst weer over tot de orde van de dag en dat was de verhuizing op dat moment. Zaterdag 25 mei hebben we al mijn spullen van Amsterdam naar Drachten verplaatst. Ik had toch wel aardig wat verzameld in die jaartjes in Amsterdam ;) Gelukkig konden we met een vrachtwagentje alles in 1 keer verhuizen en kon ik mijn intrek nemen in mijn nieuwe huis. Ik ben blij dat ik nu een eigen plek heb, het is toch wel fijn om ergens thuis te kunnen komen.

De tijd vliegt gewoon door, dus aankomend weekend staat de ONK alweer voor de deur. Ik heb gekozen voor een bescheiden programma. Ik zal de 50 en 100 meter schoolslag zwemmen. Een paar dagen later zal ik in Rome op de Trofeo Sette Colli op de 100 en 200 meter schoolslag aan de start verschijnen. Deze wedstrijden zijn vooral een test hoe ik er nu voor sta en het is natuurlijk goed om in de voorbereiding op het WK wat races in wedstrijden gezwommen te hebben.

Ik ben erg benieuwd hoe het op dit moment zal gaan! Ik ben natuurlijk pas kort bezig in Drachten en ik merk wel dat mijn lichaam moet wennen aan de verandering in trainingsaanpak. Ik word in ieder geval dus goed uitgedaagd :)

Hopelijk tot ziens op de ONK en ik hou jullie op de hoogte!

Moniek

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>