Zin in het WK!

Aankomende zaterdag (13-07-2013) vertrekken we als Nederlands team richting Calella voor de laatste voorbereidingen op de WK. De tijd is echt voorbij gevlogen maar ik kijk nu ook wel heel erg uit naar de wedstrijden.

Het WK Team

Het WK wordt ook mijn eerste tapermoment samen met mijn nieuwe trainer Kees Robbertsen. Ondanks de redelijk hectische drie maanden die ik achter de rug heb, heb ik in de trainingen en in de testwedstrijden genoeg mooie dingen laten zien om op de WK te knallen. Ik heb er veel zin in en ik hoop in op persoonlijke records en een mooie klassering.

We zullen in Barcelona in ieder geval opvallen in onze mooie nieuwe KNZB Arena kleding. Morgen wacht nog een mooie uitdaging, mijn koffer inpakken en binnen de 23 kilo blijven ;) Na het WK zal ik ook nog de World Cup in Eindhoven zwemmen, waar ik me alvast wil plaatsen voor de EK korte baan volgend seizoen. Daarna mag ik echt even vakantie gaan vieren. Nu eerst de puntjes op de i in de komende weken en natuurlijk genieten!

See you in Barcelona! :)

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>