Teleurstellend slot op wereldkampioenschap

Een teleurstellend einde van het WK zondag voor Moniek. Hoewel ze als zevende de finale van de 50 meter schoolslag binnenkwam en ook op die plaats eindigde, was de finale zeker niet wat ze zich er van voor had gesteld. Met een tijd van 31.31 seconden bleef Moniek ver verwijderd van haar tijden op zaterdag. “Ik weet niet echt waar het mis ging”, was haar reactie na afloop. “En dat snap ik echt niet, want ik had er veel zin in en had ook echt het idee dat het nog beter kon dan gisteren. Ik baal hier wel van, want het leek nergens op.”

Achter de Russische Joelia Jefimova, die toch weer verrassend Ruta Meilutyte voorbleef en het goud won, eindigde Moniek dus als zevende. “Die tijden van die meiden liegen er niet om, maar ik baal een beetje van mezelf. Ik ben hier niet voor gekomen vanmiddag. De race was gewoon niet wat ik er van verwacht had en dat is erg jammer.”

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>