Net naast een medaille in Dubai

Bij de World Cup in Dubai (Qatar) heeft Moniek donderdag net naast een medaille gegrepen. In de finale van de 100 meter schoolslag, waartoe ze als derde was doorgedrongen, kwam Moniek tot een tijd van 1.06.77 minuten. Daarmee kwam ze slechts zeven honderdste van een seconde tekort om de bronzen medaille mee naar huis te nemen. Amit Ivry uit Israƫl was net een fractie sneller.

“Over de tijd ben ik redelijk tevreden”, liet Moniek na afloop van de race in het 25 meter bad weten. “Ik moet wel weer even wennen aan het racen, waardoor er vooral bij de onderwaterfases en break out wat foutjes zaten. Ook ben ik nog wel wat vermoeid van de trainingen en de reis, maar dat is wel weer een goede prikkel met het oog op december. Morgen ga ik de aandachtspunten meenemen in de volgende races.” Dan komt Moniek uit in zowel de 50 meter als de 200 meter schoolslag.

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>