Opnieuw fractie naast medaille

Het blijft Moniek niet meezitten als het gaat om het in de wacht slepen van medailles in de World Cup. Werd ze eerder deze week in Dubai al twee keer vierde en pakte ze nog wel een bronzen plak, in Doha zwom ze zondag alweer naar een vierde plaats. Ditmaal kwam ze daarbij wel heel dicht bij de derde plaats in de buurt. Tussen Moniek en de Japanse Kanako Watanabe zat op de 100 meter schoolslag een verschil van slechts vierhonderdste van een seconde. Moniek zwom naar een tijd van 1.06.07. “Dat was beter dan de 100 meter in Dubai”, vertelde ze na afloop. “Het racen doet me goed. Het is wel jammer dat ik opnieuw net vierde werd.”

Maandag komt Moniek nog twee keer in actie. Ze zwemt zowel de 50 meter als de 200 meter schoolslag.

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>