Geen Swim Cup Amsterdam

05-04-2013 ZWEMMEN: EINDHOVEN SWIM CUP: EINDHOVENMoniek NijhuisFoto: Sander ChamidMoniek komt dit weekend toch niet in actie tijdens de Swim Cup Amsterdam. Ze was wat ziek en is daarvan nog niet volledig hersteld. “Ik kreeg aan het begin van de week last van een luchtweginfectie en heb nog wat extra dagen herstel nodig met het oog op de EK korte baan”, vertelt Moniek. Dat toernooi wordt volgende week gehouden. “Ik wil nu niet gaan forceren en dan is dit dus de beste keuze. Gelukkig hoefde ik me niet meer te kwalificeren voor de EK en dus hing er voor mij weinig af van de Swim Cup, maar ik vind het natuurlijk jammer dat ik er niet bij ben. Nu zit ik dus met een dekentje op de bank, om weer helemaal topfit te worden.”

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>