Hilsen ud Herning!

Herning 2013Morgen is het zover, het EK korte baan gaat weer van start! Nadat ik in 2011 en 2012 ervoor koos om niet deel te nemen, ben ik blij dat ik me nu weer mag mengen in het Europese kortebaangeweld. Het is overigens ook een jubileum, want 10 jaar geleden maakte ik mijn seniorendebuut in Dublin, wat vliegt de tijd toch!

Mijn voorbereiding verliep eigenlijk voorspoedig. Ik had op de voorbereidende wedstrijden al prima tijden op de klokken gebracht en dat bood mooie vooruitzichten richting dit EK. Helaas is er bijna nooit sprake van een perfecte voorbereiding en moest ik vorige week vooral weer fit zien te worden nadat een luchtweginfectie me in zijn greep had. De Amsterdam Swim Cup kwam net te vroeg maar ik ben nu gelukkig weer helemaal de oude! :)

Mijn programma voor de komende dagen ziet er als volgt uit:

Donderdag 12 december
50 schoolslag (series, halve finale, finale)

Zaterdag 14 december
100 schoolslag (series, halve finale)

Zondag 15 december
100 schoolslag (finale)
4×50 wisselslag vrouwen (series, finale)

Check mijn site en facebookpagina voor updates in de komende dagen en voor nu de groetjes uit Herning!

Moniek

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>