Slotdag Duel in the Pool niet als gehoopt

ArchieffotoDe tweede en tevens laatste dag van de ‘Duel in the Pool’ is voor Moniek niet helemaal gelopen zoals ze op voorhand had gehoopt. Op de 100 meter schoolslag kwam ze tot een zevende plaats in een tijd van 1:05.71. “En dat viel toch wel wat tegen”, liet Moniek na afloop weten. “Ik begon in een te fanatiek tempo en moest dat op het einde bekopen. Er had dus meer in gezeten, maar daar is nu niets meer aan te doen.”

Een extra teleurstelling was het toch ook wel dat het Amerikaanse team alsnog met de zege aan de haal ging. Nadat de Europese Allstars vrijdag de leiding hadden genomen, trok Amerika de stand op de tweede dag gelijk tot 131 tegen 131. Daardoor moest een extra gemengde estafette worden gezwommen en die wonnen de Amerikanen. “Het is wel jammer dat we nipt verloren hebben, maar al met al was dit wel een gave ervaring. Ik ga nu even genieten van mijn vakantie en me dan opladen voor de rest van het seizoen.”

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>