Aan de basis werken in Phuket

Trainingskamp PhuketNa een intensieve periode in december, volgde een korte periode van rust, maar inmiddels heeft Moniek de trainingen weer opgepakt. Sterker nog, afgelopen weekend reisde ze af naar Phuket in Thailand. Met de nationale selectie traint ze daar enkele weken onder zomerse omstandigheden. “We kunnen hier een goede basis leggen voor de rest van het seizoen”, laat Moniek vanaf haar locatie weten. Ze heeft er inmiddels al een aantal trainingen achter de rug.

Helemaal soepel gaat het nog niet. “Het gaat nog wat wisselvallig, want ik heb de afgelopen dagen best wel wat last gehad van de jetlag. Maar ondanks de wat mindere nachten gaat het zwemmen best goed. Daarnaast zijn het hotel, het eten en de omgeving hier ook top. Ik heb het dus wel naar mijn zin.”

Foto: Aad van Groningen

FacebookTwitterShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>